Weekend

Voor het eerst in lange tijd had ik dit weekend geen verplichtingen buiten de deur. En het was ineens lente. Drie keer raden wie er om aandacht riep ūüėČ

Maar goed. Vandaag was het weer gewoon maandag en kennelijk hadden meer mensen de afgelopen dagen van de zon genoten en maandagochtend gedacht: ‘Oeps, ik moest nog…’ Tegen de middag waren mijn mailbox en app ontploft en daar had ik natuurlijk helemaal geen rekening mee gehouden. Want ik zat zelf ook zaterdag en zondag in de schommelbank bij de vijver te kijken of er al salamanders wakker waren, of met mijn vingers tussen de varens om bij het afknippen van dood blad niks nieuws te raken, of met een schaartje en een grote zak bij de teunisbloemen om nog meer zaadjes te verzamelen voor ik ze wegknipte, of.. Nouja. Zo’n wilde tuin houdt je wel van de straat. En de hond was er dus we moesten ook nog even het bos in.

En nu is het alweer bijna bedtijd want er komen een paar drukke weken aan, waarin ik ook weer eens voor de klas mag. Dus dit blogje gaat over waarom ik nu niet echt aan een blogje toe kom. Maar ik heb wel wat anders: een verzoek om een handtekening voor één van de mooie dingen die op stapel staan:

Samen met Stichting de Vrolijkheid en een aantal middelbare scholen, gaat er 23 februari een jongerenproject van start in Marres. Zes zaterdagen werken deze jongeren, die elkaar pas de 23e leren kennen en verschillende talen spreken, samen aan een kunstproject. Dit project start vanuit de thematiek van de tentoonstelling en staat qua financiering los van de grote crowdfund. Eén subsidie staat of valt met de mening van het publiek. Jouw stem kan het verschil maken! Kost niks, alleen een paar minuutjes van je tijd. Inlog via FB gaat het snelst/makkelijkst heb ik me intussen laten vertellen. Je krijgt verder geen mails, het inloggen is alleen om valse stemmen te voorkomen. 

Klik voor het hele verhaal over The Floor is Lava  (het jongerenproject)

Kudo’s en karma en eindeloos veel dankjewel!