The Floor is Lava

Marres, Huis voor hedendaagse Cultuur, is een presentatie-instelling in hartje Maastricht, met een prachtige stadstuin en aangrenzend restaurant. In het huis is geen vaste collectie maar zijn wisselende tentoonstellingen waarbij de kunstenaar(s) en/of curator(en) het hele huis tot hun beschikking krijgen en met ondersteuning van Marres mogen inrichten. Marres werkt vanuit het idee dat alle zintuigen aangesproken/ontwikkeld moeten worden, daarnaast is Marres een plek waar jonge kunstenaars en curatoren vrij kunnen experimenteren om hun beroepspraktijk te ontwikkelen. 

In Marres wordt momenteel hard gebouwd aan een tentoonstelling waarbij het hele huis onherkenbaar veranderd gaat worden. Sander Breure en Witte van Hulzen maken een multidisciplinaire totaalervaring in het huis, waarbij de bezoeker onderdeel wordt van de installatie.

Het onderliggende thema van ‘The Floor is Lava’ is: ‘Wie zijn wij in deze snel veranderende wereld? Wat maakt jouw identiteit en hoe verhoud jij je tot je eigen lichaam en dat van anderen?’.
De productiekosten zijn aanzienlijk: er zijn veel materialen, apparaten en kunstprofessionals (zoals bronsgieters) nodig. En daarvoor is een crowdfund opgestart. Koop bijvoorbeeld nu alvast je toegangskaartje, je wil deze tentoonstelling niet missen en zo help je bij het realiseren ervan.
Win-win 🙂

Doe je mee?

Kijk op Voor de Kunst voor de crowdfund, of eerst bij Marres voor een introductiefilmpje en als je het allemaal superleuk vindt: like (en deel) de Facebookpagina van Marres en mis niets van de vorderingen!

Sander en Witte op YouTube
Op een andere manier helpen? Deel deze flyer zoveel je wil!