Het punt is…

.. er is genoeg om over te schrijven. Het probleem is dat ik niet wíl schrijven over dat wat mij momenteel naast mijn werk en de politiek het meeste bezighoudt. Jaja, ik weet het, het is klote om dat zo te zeggen want ik maak er mensen alleen maar nieuwsgierig mee en wie ‘a’ zegt etcetera. Ik weet het allemaal. Het komt ook nog wel. Even geduld a.u.b. Ik zal de achterstallige blogs van afgelopen week inhalen met links naar artikelen die ik de moeite waard vond om tussen de bedrijven door te lezen. Ik lees veel meer dan ik gisteren in mijn urenverantwoording voor de accountant zette. Ik neem me telkens voor elk gelezen artikel mee te nemen in de excel-sheets. Ik weet dat heel veel kunstenaars of in elk geval niet-commercieel werkende mensen dat ook hebben: missende lijstjes van wat ze precies wanneer en hoe lang dan wel voor wie gedaan hebben. Het belastingsysteem is nog niet helemaal ingericht op mensen die hun werk met zoveel plezier doen dat ze niet elke minuut van de dag beseffen dat ze aan het werken zijn.

Ik wens je een fijne week. Laat het vooral een week zijn waarin je kan doen wat je graag doet en niet elke minuut hoeft vast te leggen voor een instantie of je baas.